Skills Competitions 2020

The 6th edition of the unique and high quality Professional Skills Competitions in Albania!

General conditions for all competitions
 • You are between 16 and 26 years old (at the date of the competition).
 • You meet the specific requirements of the respective competition (see below).
 • Multiple applications for different competitions are not possible, because all competitions take place on the same day. In case of multiple applications, we only consider the first submitted application as valid.
 • The competitors will be selected through the jury of the respective competition. The selection criteria are your experience in the respective field of the competition, your motivation expressed in the application form and a gender-balanced mix of participants from different regions in Albania as well as from different companies and schools.
 • Applications of participants from previous years are welcome. However, in the case of a large number of suitable new applications, those who have never participated in Albanian Skills have priority.
 • Application as well as participation is free of any charge. However, of course you must be available on the published date and to arrive at your own expense to the event location.
Hotel & Restaurant Service Competition

Saturday 14. November 2020 | Tirana Business Park
Specific requirements

 • You have an educational background or professional experience in tourism, hotel and restaurant services.
 • You are able to communicate in English with foreign guests.
 • Dresscode: semi-formal, smart casual (e.g. white shirt and dark pants).

Registration open
click here

Saturday 14. November 2020 | Tirana Business Park
Specific requirements

 • You have solid skills in graphic processing, creating and editing advertising campaigns and promotional materials.
 • You understand English. Tasks in the competition will be given in English.
 • You have to bring your own device with installed programs of your choice (e.g. Photoshop, Illustrator etc.). Laptops preferred.

Registration open
click here

Photography Competition

Saturday 14. November 2020 | Tirana Business Park
Specific requirements

 • You have solid skills and experience in digital photography.
 • You understand English. Tasks in the competition will be given in English.
 • You have to bring your own photography equipment (digital semi-professional camera, DSLR, accessories).

Registration open
click here

Software Development Competition

Saturday 14. November 2020 | Tirana Business Park
Specific requirements

 • You have solid skills in programming Java or PHP.
 • You understand English. Tasks in the competition will be given in English.
 • You have to bring your own device with installed developer environment of your choice(PHP or Java) and the latest version of Firefox or Chrome (Laptop preferred).

Registration open
click here

Web Development Competition

Saturday 14. November 2020 | Tirana Business Park
Specific requirements

 • You have solid skills in programming HTML, CSS and JavaScript.
 • You understand English. Tasks in the competition will be given in English.
 • You have to bring your own device with installed developer tools (IDE or editor) and the latest version of Firefox or Chrome (Laptop preferred).

Registration open
click here

Digital Marketing Competition

Saturday 14. November 2020 | Tirana Business Park
Specific requirements

 • You have knowledge of strategies for social media and visual marketing for different target groups and stakeholders.
 • You have solid skills in editing and managing information in different media formats (text and images) on social media channels (Facebook, Twitter, Instagram etc.).
 • You understand English. Tasks in the competition will be given in English.
 • You have to bring your own device with installed programs of your choice (e.g. Photoshop, Illustrator etc.). Laptops preferred.

Registration open
click here

Konkursi Parukier & Berber / Hairdressing and Barber Skills Competitions

Shtune 14. Nentor 2020 | Tirana Business Park
Njoftim mbi Konkursin

 • Në konkurs do të marrin pjesë kandidatët të cilët janë regjistruar online më datë 30 Shtator 2020 dhe do të përzgjidhen paraprakisht nga ekipi i vlerësuesve. Emrat e konkurentëve do të shpallen brenda datës 15 Tetor 2020 duke u komunikuar nëpërmjet postës elektronike dhe mv tej në këtë faqe zyrtare.
 • Lexoni me kujdes aplikimin dhe plotësojeni atë online.
 • Aplikimi dhe pjesëmarrja në konkurs janë falas.
 • Cdo konkurent duhet të jetë i disponueshëm me datë 14 Nentor 2020 dhe të mbërrijë me shpenzimet veta në Tiranë ose në vendin e konkurimit.Ndërkohë transporti nga Tirana/qendër deri tek vendi ku do të zhvillohet konkursi /Tirana Business Park do të ofrohet falas nga organizatorët.
 • Cdo konkurent duhet të sjellë me vehte mjetet e punës si edhe një model/e ose manekin.
 • Cdo pjesmarres i regjistruar duhet te lexojë me kujdes informacionet dhe të kontrollojë herëpashere postën elektronike si edhe në spam/kosh pasi e-mailet konfirmuese mund të përfundojnë në spam/kosh!
 • Të gjitha komunikimet do të bëhen me email. Prandaj është e nevojshme ta kontrolloni atë vazhdimisht.
 • Të dhënat tuaja nuk do t’i jepen askujt pa aprovimin tuaj.

Kerkesat Specifike

 • Ju jeni ndërmjet moshës 16 deri 26 vjec.
 • Duhet të keni aftësi të forta në Parukeri dhe Berber.
 • Ju duhet të sillni mjetet dhe modelin tuaj.

Regjistrimi është i hapur
Kliko Ketu