fbpx

Cdo vit i AlbanianSkills ka qenë një eksperiencë e vecantë…

Pjesëmarrja ime në tre edicione të AlbaninanSkills ka qenë jo vetëm nder dhe kënaqësi por njëkoheshisht përkushtim dhe përgjegjesi.  Sado eksperienca apo bashkëpunime të kesh pasur apo marrë pjesë cdo eksperiencë e re të intrigon edhe të ngjall interes të jashtëzakonshëm. Më kujtohen sikur të ketë ndodhur sot emocionet e edicionit të parë të konkursit 

Continue Reading →

Seeing Göteborg

What a city it is at night! All the lights makes it feel like Christmas is around the corner! All the shops decorated with the Christmas Spirit. Gorgeous! So sad to see the days come close to an end and our return home closer! Until next time Göteborg!

10 Days till EuroSkills 2016

10 days before we can take off for Sweden. New experiences await us in Göteborg. The excitement and anticipation to meet different and new cultures is noticeable. Finally the time to assess ourselves in what we’re good at is coming. It’s the moment to spread our wings and fly.