Press & TV

2018

 

icon-web 17.05.2018 Business Magazine Përfundon me sukses edicioni i IV-ët i Albanian Skills Week 2018
icon-youtube 02.05.2018 RTSH Radio Televizioni Shqiptar “Mirëmëngjes Shqipëri” – Identifikimi i talenteve
icon-web 30.04.2018 INFOKult.al Future Gigs – Kampionati i parë për fëmijë në fushën e teknologjisë vjen në Shqipëri

2017

icon-web 31.08.2017 DurrësLajm Me Albanian Skills promovojmë aftësitë profesionale të të rinjve shqiptarë
icon-web 30.08.2017 Business Magazine Me Albanian Skills promovojmë aftësitë profesionale të të rinjve shqiptarë
icon-youtube 11.07.2017 RTSH Radio Televizioni Shqiptar “Mirëmëngjes Shqipëri” – Aftësi Shqiptare
icon-web 29.05.2017 Business Magazine Përfundon Albanian Skills, konkursi që promovon aftësitë dhe formimin profesional tek të rinjtë
icon-youtube 26.05.2017 Vila 24 – News 24 AlbanianSkills 2017 – Edicioni i Trete i Konkurseve Profesionale per te rinj
icon-youtube 28.04.2017 Scan TV Për të fol – Me AlbanianSkills
icon-youtube 23.04.2017 Ora News Ditë e Re Weekend AlbanianSkills
icon-web 01.02.2017 StartUs Magazine Infographic: How To Start Your Startup In Tirana
icon-youtube 08.01.2017 Ora News Ditë e Re Weekend AlbanianSkills

2016

icon-pdf 02.12.2016 EuroSkills News Albanian Volunteers supporting EuroSkills 2016 in Sweden
icon-youtube 11.05.2016 Vila 24 – News 24 Emisioni i mengjesit – Albanian Skills – Konkurs per promovimin e te rinjve
icon-youtube 08.05.2016 Ora News AlbanianSkills 2016 – Weekend Ditë e Re
icon-youtube April 2016 Ora News Weekend Dite e Re me AlbanianSkills
icon-youtube 30.03.2016 Vila 24 – News 24 Emisioni i mengjesit – Albanian Skills – Motivim per te rinjte

2015

icon-youtube 09.09.2015 Swiss ICT Skills Albanian Skills Winners @ ICT Skills in Switzerland
icon-web 27.08.2015 Startup Grind Tirana Ekosistemi i sipërmarrjeve të reja në Shqipëri
icon-pdf 01.06.2015 BALFIN Insider Albanian Skills në TEG (article page 5)
icon-web 20.05.2015 Invest in Albania AlbanianSkills Competition announces the winners in three disciplines
icon-youtube 15.05.2015 Channel One Albania One morning – E ftuar: Ana Zacharian
icon-youtube 15.05.2015 RTSH Radio Televizioni Shqiptar Mirësevjen Ana Zacharian dhe Stephan Leiser
icon-youtube 14.05.2015 Vizion Plus TV Albania Vizioni i pasdites “Albanian Skills”
icon-web 14.05.2015 PC World Njihuni me Albanian Skills, konkursin prestigjoz në fushën e teknologjisë dhe fotografisë
icon-web 23.04.2015 Manoolia Digital Agency Manoolia supports young, talented, creative, skilled and innovative developers and programmers
icon-web 16.04.2015 Invest in Albania Albanian Skills Competition for the first time on May 16th, 2015
icon-web 11.04.2015 Kolegji The Independent Promovimi i aftësive, prezantimi i konkursit Albanian Skills