Aplikimi Konkursi Parukier/Berber 2023

Informacione të rëndësishme

 • Në konkurs do të marrin pjesë kandidatët të cilët janë regjistruar online më datë 30 Nëntor 2023 dhe do të përzgjidhen paraprakisht nga ekipi i vlerësuesve. Emrat e konkurentëve do të shpallen brenda datës 3 Dhjetor 2023 duke u komunikuar nëpërmjet postës elektronike dhe më tej në këtë faqe zyrtare.
 • Lexoni me kujdes aplikimin dhe plotësojeni atë online.
 • Aplikimi dhe pjesëmarrja në konkurs janë falas.
 • Cdo konkurent duhet të jetë i disponueshëm në datat 13-15 Dhjetor 2023 dhe të mbërrijë me shpenzimet veta në Tiranë ose në vendin e konkurimit. Për konkurentët nga qytetet e largëta do të ofrohet akomodimi gjatë ditëve të konkurimit. Ndërkohë transporti nga Tirana/qendër deri tek vendi ku do të zhvillohet konkursi /ExpoCity Albania do të ofrohet falas nga organizatorët.
 • Cdo konkurent duhet të sjellë me vehte mjetet e punës si edhe një model/e ose manekin.
 • Cdo pjesmarres i regjistruar duhet te lexojë me kujdes informacionet dhe të kontrollojë herëpashere postën elektronike si edhe në spam/kosh pasi e-mailet konfirmuese mund të përfundojnë në spam/kosh!
 • Të gjitha komunikimet do të bëhen me email. Prandaj është e nevojshme ta kontrolloni atë vazhdimisht.
 • Të dhënat tuaja nuk do t’i jepen askujt pa aprovimin tuaj.

Kerkesat Specifike

 • Ju jeni ndërmjet moshës 16 deri 25 vjec.
 • Duhet të keni aftësi të forta në Parukeri dhe Berber.
 • Ju duhet të sillni mjetet dhe modelin tuaj.

Application form

Aplikimi Konkursi Parukier / Berber 2023
Emri
Emri
Emri
Mbiemri
Gjinia