fbpx

Lediana Xhani – Fitues i vendit të tretë në Web Development.

Kemi kenaqësinë të sjellim në vëmendje tuaj një konkurente mjaft të talentuar të Albanian Skills. Lediana Xhani është një nga pjesemarrësit e shumtë që e gjeti Albanian Skills nëpërmjet rrjetit social Facebook. Në 2015 Lediana pati kontaktin e parë me Albanian Skills ku mori pjesë si vullnetare, ndërsa në 2017 ajo vendosi të merrte pjesë si 

Continue Reading →

Luciana Fani – “Në AS bëra miq shumë të mirë më të cilët vazhdoj bashkëpunimet”

Jemi te lumtur t’ju prezantojmë me Luçiana Fani, kjo profesioniste e re e talentuar, një vajzë mjaft e angazhuar dhe nje thesar idesh origjinale. Luciana punon si Consulente IT dhe Audituese IT në një kompani të njohur Auditimi në Shqipëri. Teknologjia dhe softet janë profesioni i saj, ndërkohë në konkurs mori pjesë me fotografinë si pasion 

Continue Reading →

Marketing Team of AlbanianSkills

With its slogan – We Promote Professional Skills – AlbanianSkills aims to promote and cultivate competitiveness, meritocracy among young people, successes achieved through work and high professional standards. The annual competitions of the past three years have produced their first fruits. Numerous stories from participants in competitions or volunteers who have contributed to annual events 

Continue Reading →

Ela Verdha: The future requires work, and we are ready to contribute to it, all together

  I discovered Albanian Skills through social networks and I decided to participate voluntarily because it seemed to   be an interesting organization. We can wait for others only after we have given our own example. If we expect   others to be willing to do things, we should firstly do things by ourselves. The experience in Albanian 

Continue Reading →

Ira Aleksi: Albanian Skills served as an incentive to turn my passion into profession

Among the special Albanian Skills competitors we are happy to introduce you to Ira Aleksi. Ira was only 18 when she participated in the first edition of Albanian Skills 2015 and was awarded the fourth prize in the Graphic Design category. One of the youngest competitors but full of passion for animation and graphic design, 

Continue Reading →

Hajre Dervishi: There are still people willing to do beautiful things in our country

I discovered Albanian Skills through one of the organizers, Ana. I liked it as an initiative and decided to participate there as a volunteer. I also have my own “Artisans of Nature” business that focuses on emitting and enhancing skills in the cosmetics field. During my experience in Albanian Skills I felt a very strong 

Continue Reading →

Ajorda Ciba: We have to work together to succeed

I accidentally discovered Albanian Skills by a friend who is a volunteer there. She sent me a link where I could apply because according to her, Albanian Skills was a beautiful experience. Then I decided to look for more information about Albanian Skills on its website(www.albanianskills.org). Personally, I have always liked to take part in 

Continue Reading →

Frenkli Kapri: With Albanian Skills I had made the best choice

Hello everyone! I am Frenkli Kapri, currently studying software engineering. The student life for me has been like that of most Albanian students, unmotivated to try new things and to participate in different events and competitions. After the first semester, I realized and decided that I shouldn’t focus only on my university.  So I started searching in different portals 

Continue Reading →

Xhenis Lepeja: Volunteers Are the Spirit of the Team

I discovered Albanian Skills through the social network “Facebook“. It seemed to me very interesting and I thought to give     my contribution as a volunteer. I am a person who loves new experiences and why not challenging myself. That’s how I saw “Albanian Skills 2017”, a mysterious challenge I was eager to try. I have 

Continue Reading →

Flutura Vaqarri: Ne kemi zgjedhur arsimin profesional!

Të lumtur që ishim pjesë e Albanian Skills , kësaj iniciative private që synon konkurueshmërinë dhe mobilitetin në tregun e punës të të rinjve profesionalisht të kualifikuar. Për herë të parë si institucion arsimor ishim prezent në këtë kompeticion me 4 nxenes dhe rezultatet ishin shumë pozitive. Dy çmime të fituara nga nxënësit dhe ish 

Continue Reading →