fbpx

Gëzuar Festat! Season’s Greetings!

Të nderuar miq dhe bashkëpunëtorë të Albanian Skills, Gjejmë rastin që në këtë fundvit t’ju shprehim falenderimet tona të sinqerta për kontributin tuaj të çmuar në arritjen e qëllimeve dhe objektivave tona të përbashkëta. Ky ishte një vit i vështrë për të gjithë, por ne ja dolëm mbanë të vërtetojmë se me bashkëpunim dhe vullnet 

Continue Reading →

A one-week online workshop for young professionals in Albania, to learn about AI and how to apply AI in their field of expertise.

Still in the middle of AI skills week Artificial Intelligence, and very excited to be amongst young people with thrilling project ideas. It is all about infusing Artificial Intelligence in your own field of expertise. It broadens your knowledge for sure, but it also takes it into a whole new level of intelligence. The overall 

Continue Reading →