fbpx

Takimi i Dytë mes Partnerëve, më 20-21 shkurt 2024 në Sarajevë në Kuadër të Projektit DC-VET WB

Takimi i 2-të midis partnerëve për projektin DC-VET WB u mbajt në Sarajevë më 20 dhe 21 shkurt 2024, duke shënuar një hap të rëndësishëm drejt zhvillimit të AFP në Rajon. Organizuar nga International University of Sarajevo (IUS) dhe IUS Lifelong Learning Center, takimi mblodhi së bashku një grup të ndryshëm aktorësh nga vendet partnere 

Continue Reading →

Second Chance a great opportunity to support the development of entrepreneurial skills among young individuals in the field of textile design

We are delighted to introduce to you the Second Chance project, the newest project co-funded by the European Union and part of the Erasmus+ Youth 2023 Capacity Building programme! 🥳 This program brings together an entirely new partnership which is bringing together a diverse, vibrant but solid consortium of organizationsconsortium of organizations: Taka-Tuka from Slovenia 

Continue Reading →