fbpx

Future Skills for 2020s_A New Hope

We are happy to come through this report on the vocational subjects of the future initiated by WorldSkills Russia and realized by Global Education Futures with a great support of WorldSkills International and WorldSkills member countries and regions. This report is for Vocational Education & Training practitioners & policy shapers, the WorldSkills movement, business people, 

Continue Reading →

Gëzuar Festat! Season’s Greetings!

Të nderuar miq dhe bashkëpunëtorë të Albanian Skills, Gjejmë rastin që në këtë fundvit t’ju shprehim falenderimet tona të sinqerta për kontributin tuaj të çmuar në arritjen e qëllimeve dhe objektivave tona të përbashkëta. Ky ishte një vit i vështrë për të gjithë, por ne ja dolëm mbanë të vërtetojmë se me bashkëpunim dhe vullnet 

Continue Reading →

INTERVET WB KICKOFF MEETING

The kickoff meeting of the project INTERVET Western Balkans was held on 24-25 March 2020 and it took place online. The meeting was attended by all 14 project partners and Albert Sese-Ballart, Policy Officer for the Western Balkans in DG EAC, connecting over 50 people together. As coordinator of the project, UNISER moderated the two-days 

Continue Reading →

6th Edition of National Skills Competition

We are back in this 6th Edition of Professional Skills Competitions! Thanks to all partners, colleagues, collaborators and youngsters who remained supportive and trustworthy to our noble mission, we are preparing the 6th Edition of the Albanian Skills Competition and expanding our efforts to support the Albania and Albanian youngsters being part of the European 

Continue Reading →

Proud to join EAfA family- European Alliance for Apprenticeships!

We’re celebrating 5 years of the European Alliance with the 30 new EAfA members!Congratulations 😁📣#ApprenEU #AlbanianSkills. Today, we have joined EAfA family, the European Alliance for Apprenticeships by signing a pledge as an express of our continuous commitments to contribute to strengthening the supply, quality and attractiveness of apprenticeships in Albania as well as mobility.Our 

Continue Reading →