fbpx

Future Skills for 2020s_A New Hope

We are happy to come through this report on the vocational subjects of the future initiated by WorldSkills Russia and realized by Global Education Futures with a great support of WorldSkills International and WorldSkills member countries and regions. This report is for Vocational Education & Training practitioners & policy shapers, the WorldSkills movement, business people, 

Continue Reading →

Gëzuar Festat! Season’s Greetings!

Të nderuar miq dhe bashkëpunëtorë të Albanian Skills, Gjejmë rastin që në këtë fundvit t’ju shprehim falenderimet tona të sinqerta për kontributin tuaj të çmuar në arritjen e qëllimeve dhe objektivave tona të përbashkëta. Ky ishte një vit i vështrë për të gjithë, por ne ja dolëm mbanë të vërtetojmë se me bashkëpunim dhe vullnet 

Continue Reading →

Crafts are so Vital to our Culture and Society

Glad and delighted to be honored as “guests” at Valbona Sina-Qendistari Vali, for the third debate – “Crafts are so Vital to our Culture and Society” – the Albanian Skills initiative with the support of the Women’s Professional Business Association Craftsmen of Albania, on Saturday, 24th of November 2018, at 15:30, in Durres. Colour streams 

Continue Reading →