Albanian Girls in ICT Academy 2024

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Vajzave në TIK, Albanian Skills, ashtu sikurse edhe gjatë viteve të shkuara, së bashku me kompani dhe institucione partnere, po përgatitet për t’ju bashkuar aktiviteteve dhe ngjarjeve mbarëbotërore.  Prej vitit 2011, këto ngjarje kanë përfshirë 600,000 vajza, në më shumë se 12,000 aktivitete ndërkombëtare në 195 vende të botës.  Në këtë 

Continue Reading →

Takimi i Dytë mes Partnerëve, më 20-21 shkurt 2024 në Sarajevë në Kuadër të Projektit DC-VET WB

Takimi i 2-të midis partnerëve për projektin DC-VET WB u mbajt në Sarajevë më 20 dhe 21 shkurt 2024, duke shënuar një hap të rëndësishëm drejt zhvillimit të AFP në Rajon. Organizuar nga International University of Sarajevo (IUS) dhe IUS Lifelong Learning Center, takimi mblodhi së bashku një grup të ndryshëm aktorësh nga vendet partnere 

Continue Reading →