application is now open

We are proud to present you the website of our exciting and interesting initiative for skills competitions in Albania. From now and until April 10, application for participation in one of the competitions is open. We are looking forward to many applications of talented young Albanians. Please stay connected with our website for up to date information about prizes and further attractions at the event.
Your AlbanianSkills Team

5 Comments

 • Brikena 03/03/2015 at 12:14 Reply

  Congratulations Stefan, on this exciting and interesting initiative!
  I am glad to finally see it published and I am waiting forward to see the part where can I apply as a volunteer…
  Regards for all the team 🙂

  • Ana 03/03/2015 at 16:38 Reply

   Faleminderit Brikena, për fjalët e ngrohta dhe gatishmerinë tuaj !
   Kontributi juaj do ti shtojë vlera iniciativës sonë modeste dhe përpjekjeve në perfitim të të rinjve shqiptare të aftësuar profesionalisht për një jetë më të mirë.

   Le të mbetemi në kontakt sapo programi i vullnetarëve të jetë finalizuar.
   Përshëndetje të përzemërta
   Ana

 • Stephan 03/03/2015 at 12:23 Reply

  Dear Brikena. Shumë faleminderit 4 your good wishes. We are currently working on the volunteer issue. So please keep in touch with our website. Greetings from Switzerland, Stephan

 • Erisa 11/03/2015 at 21:37 Reply

  Pershendetje! Une jam kontribuese ne One Europe (http://one-europe.info/) , dhe do kisha te deshire te dija me shume per kete aktivitet dhe te shkruaja ndonje artikull, ose interviste me organizatoret!

  • Ana 12/03/2015 at 14:40 Reply

   Pershendetje Erisa,
   Te falenderoj shume perzemersisht Erisa qe na kontaktove por edhe per interesimin e treguar lidhur me Albanian Skills, i cili ka nisur disa jave me pare dhe do te finalizohet me 16 Maj ne TEG (Tirana East Gate). Kontributi juaj do te jete i mirepritur dhe i vleresuar nga Albanian Skills, i cili ne themel te tij eshte nje iniciative e pavarur private ne nxitje te aftesive profesionale te te rinjve shqiptare dhe po realizohet me kontribute njerezore dhe materiale teresisht vullnetare. Le te mbetemi ne kontakt. per zhvillimet e Albanian Skills!
   Gjithe te mirat, Ana

Leave a Reply