Identify the Best -Expocity Albania – 15 October 2022

Panairet e industrive të ndryshme janë edhe vendet ku institucionet arsimore mund të krijojnë lidhje të rëndësishme mes tyre dhe bizneseve që operojnë në ato fusha. Por më e rëndësishmja është se panairet shndërrohen në “arena” të vërteta të prezantimit të talenteve të reja, aftësive të tyre dhe se sa të lidhura janë ato aftësi të mësuara nëpër shkolla e universitete me ato të kërkuara nga sektori privat. Ne panairin e rradhës po përgatitim se bashku me Expocity Albania aktivitete tepër të rëndësishme për të gjithë të rinjtë e të rejat që kanë zgjedhur fushën e Modës dhe Tekstilit.

INTERNATIONAL CONF EXPO 2022 & Leather Line Internatonal Expo 2022 në Expocity Albania mirëpret gjatë 13-15 Tetor, të rinjtë, nxënës dhe studentë që dëshirojnë të informohen mbi industrinë e tekstilit, lëkurës dhe konfeksioneve e modës, dhe të marrin pjesë në:
➡️B2B per shkollat, universitetet dhe sipermarrjet e fushes.
➡️ Forumi i Promovimit të Eksporteve.
➡️🏆Trego Talentin Tend -15 Tetor 2022- konkursi me i fundit per te rinjte te arsimit te mesem te pergjithshem e profesional, dhe universitar qe kane pasion fushen e modes.(#programming #design #sketching #businessplan #sustainablefashionchallenges, #marketing )
➡️ Stende ekspozimi (pa pagesë) ne panair per entitetet qe marrin pjese në konkurs me nxënësit api studentët e tyre.
➡️ Transporti ofrohet nga organizatorët per ata qe kane nevoje nga qytetet apo Tirana, gjithashtu pushimi drekës, mentorimi dhe çertifikimi.
Informohuni me teper dhe regjistrohuni ne konkurs:
https://lnkd.in/dfcUnFam

#b2b #internationalfair #leather #confección #fashionindustry #fashionrevolution #fashiondesign #skillscompetitions2022 #vetlearners #students #youthskillsdevelooment #skills4youth #businessbuilding #innovation #entrepreneurshipeducation

Leave a Reply