fbpx

Akademia Karrieres per te Rinjte,Bashkia Dibër 22-24 Tetor 2021

Prej 22-24 Tetor, 2021 u zhvillua në qytetin e Peshkopisë “Akademia e Karrierës” në kuadër të aktiviteteve te projektit “Një vizitë larg nga karriera juaj e ardhshme” i financuar nga Zyra e Marrdhënieve me Publikun të Ambasadës së SHBA-së në Tiranë dhe zbatuar nga AlbanianSkills. Ky projekt zhvillohet në bashkëpunim të ngushtë me Bashkitë Dibër, 

Continue Reading →

Akademia Karrieres per te Rinjte, Bashkia Mat 15-31 Tetor 2021

Në datat 15-17 Tetor, 2021 u zhvillua në qytetin e Burrelit “Akademia e Karrierës” në kuadër të aktiviteteve të projektit “Një vizitë larg nga karriera juaj e ardhshme” i financuar nga Zyra e Marrdhënieve me Publikun të Ambasadës së SHBA-së në Tiranë dhe zbatuar nga AlbanianSkills. Ky projekt zhvillohet në bashkëpunim të ngushtë me Bashkitë 

Continue Reading →

Akademia Karrierës / Youth Career Academy in Mat, Diber and Kukes Municipalities

The Youth Career Academy will arrive in the towns of Burrel, Peshkopi and Kukes from 15 to 31 October. as part of the activities undertaken in the framework of the ‘A Visit far from Your Future Career’ project funded by the US Embassy Grants Program for Democracy. A series of trainings with focus on: skilling 

Continue Reading →

Spectacular Opening Ceremony marks official start of EuroSkills Graz 2021

With a dazzling explosion of colour, music, and youthful energy, the 7th EuroSkills Competition was officially declared open with great fanfare in Austria yesterday evening (22 September 2021). The highlight, as always at EuroSkills Opening Ceremonies, was the Parade of Nations, which this year included around 400 young professionals from 19 European countries who will 

Continue Reading →

Ceremonia spektakolare e hapjes shënon fillimin zyrtar të EuroSkills Graz 2021

Me një shpërthim verbues ngjyrash, muzike dhe energjie rinore, Konkursi i 7 -të EuroSkills u shpall zyrtarisht i hapur me bujë të madhe në Austri mbrëmjen e djeshme (22 shtator 2021). Pika kryesore, si gjithmonë në Ceremonitë e Hapjes të EuroSkills, ishte Parada e Kombeve, e cila këtë vit përfshiu rreth 400 profesionistë të rinj 

Continue Reading →

Albania participates for the first time in EuroSkills 2021

The latest edition of the EuroSkills competition will be taking place from 22nd of September until the 26th. This time the competition will be hosted in Graz, Austria. The EuroSkills is the European Vocational Championship, which is held every two years in one of the 31 WorldSkills Europe member countries. It is a competitions where 

Continue Reading →

Testimonials of the students participated in the first VET Student Mobility in Bologna

On June 25, the ten selected students from the VET schools in Albania traveled to Italy for one month mobility in the framework of the INTERVET WB project. This project is the first of its kind in Westerns Balkans Countries therefore it has a special importance for the VET system in Albania and other countries 

Continue Reading →

NEW INTERNSHIPS OPPORTUNITIES

In fields: Administration & Event Management, MarCom, Journalism Work base: Albanian Skills Office, Tirana, Albania Duration: 3 months Application: Email your CV and letter of motivation Expected beginning of the internship: 1st July 2021 If you are interested in applying for the positions and you fulfil all the criteria set out in the calls, please 

Continue Reading →