fbpx

Skills for Safer Life Webinar: Cyber Security

Following the Skills for Safer Life Webinar, a special session is dedicated to Cyber ​​Security. Together with Xhafer Rrakipllari, Director of Administration and Academic Services, Aleksandër Moisiu University of Durrës. Attendees will learn about the main threats in the digital space, will better understand the type of personal information that hackers intend to steal, and 

Continue Reading →

Kick Off Event – Albanian Skills Week 2021

Official Opening of the Albanian Skills Week 2021 Albanian Skills Week has started its journey in May 2018 inspired by the European Vocational Skills Week, a great initiative of the European Commission to raise awareness of education and vocational training since 2016, which aims to make vocational education and training, and more attractive professional skills, 

Continue Reading →

Skills vs Passion. What matters most?

Which are the most important? Skills or passion? This will be the theme of the motivational session that will be held by Denis Lushi.Through joint discussions and reflections, interesting and useful conclusions regarding what matters more, skills or passion, the participants will be involved actively through the session. To become part of the session register 

Continue Reading →

Thinking about future career!

Within the Albanian Skills Week 2021 will be held the workshop ‘Thinking about future career!’ This workshop is dedicated to young people who are in the last year of high school or 9-year-old. Some informal career counseling methods will examine participants’ perspectives and vision for their future careers. The sessions will be self-reflective and filled 

Continue Reading →

5th Edition of National Skills Competition

It is not a joke! We turn 5 years old this year. Thanks to all who remain supportive and trustworthy for our noble mission, we are preparing the 5th Edition of the Albanian Skills Competition and expanding our efforts to support the Albania and Albanian youngsters being part of the European and World professional competitions. 

Continue Reading →

Lulzim Hajdini – “Unë mund ta bëj”

Sot po ju sjellim në vemendje përshtypjet e Lulzimit për të mësuar më tej për eksperiencën në Albanian Skills dhe angazhimet që ai ka për momentin. “Unë jam Lulzim Hajdini. Aktualisht vazhoj studimet e larta në vitin e parë në Universitetin Fastip, Fakultet i UAMD për menaxhim hoteleri turizëm. Njëkohësisht punoj si ndihmës kuzhinjer tek Veggies 

Continue Reading →

Ervin Kurti – “Kurrë mos hiq dorë nga ëndrrat e tua!”

Jemi të lumtur t’ju prezantojmë me Ervin K. Kurti dhe përshtypjet e tij si fitues i vendit të parë në konkursin e fotografisë. “Unë jam Ervin Kurti . Aktualisht po punoj si Project Manager në organizatën EESTEC Tirana dhe si Photo/Videographer në dy projekte. Në vitin 2016 kam qenë konkurent dhe fitues i vendit të parë në 

Continue Reading →

Lediana Xhani – Fitues i vendit të tretë në Web Development.

Kemi kenaqësinë të sjellim në vëmendje tuaj një konkurente mjaft të talentuar të Albanian Skills. Lediana Xhani është një nga pjesemarrësit e shumtë që e gjeti Albanian Skills nëpërmjet rrjetit social Facebook. Në 2015 Lediana pati kontaktin e parë me Albanian Skills ku mori pjesë si vullnetare, ndërsa në 2017 ajo vendosi të merrte pjesë si 

Continue Reading →

Luciana Fani – “Në AS bëra miq shumë të mirë më të cilët vazhdoj bashkëpunimet”

Jemi te lumtur t’ju prezantojmë me Luçiana Fani, kjo profesioniste e re e talentuar, një vajzë mjaft e angazhuar dhe nje thesar idesh origjinale. Luciana punon si Consulente IT dhe Audituese IT në një kompani të njohur Auditimi në Shqipëri. Teknologjia dhe softet janë profesioni i saj, ndërkohë në konkurs mori pjesë me fotografinë si pasion 

Continue Reading →

Ajorda Ciba: We have to work together to succeed

I accidentally discovered Albanian Skills by a friend who is a volunteer there. She sent me a link where I could apply because according to her, Albanian Skills was a beautiful experience. Then I decided to look for more information about Albanian Skills on its website(www.albanianskills.org). Personally, I have always liked to take part in 

Continue Reading →